Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave fra Brøndby

Planlægger du at købe en brugt ting i Brøndby, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Brøndby lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Brøndby

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Brøndby

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Brøndby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.