Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Brønderslev

Overvejer du at købe en ting i Brønderslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Brønderslev lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Brønderslev

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Brønderslev

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Brønderslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.