Brug en transportør der allerede har en rute i Brønshøj

Påtænker du at byde på en brugt ting i Brønshøj, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente fire gode priser på fragt fra Brønshøj her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Brønshøj

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Brønshøj

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Brønshøj, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.