Brug en vognmand der allerede har en opgave i Brovst

Påtænker du at byde på en ting i Brovst, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 skarpe priser af fragt fra Brovst lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Brovst

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Brovst

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Brovst, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.