Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur i Bryrup

Overvejer du at byde på en ting i Bryrup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire gode priser på fragt fra Bryrup her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Bryrup

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Bryrup

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Bryrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.