Brug en transportør der i forvejen har en opgave fra Charlottenlund

Planlægger du at købe en brugt ting i Charlottenlund, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Charlottenlund her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Charlottenlund

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Charlottenlund

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Charlottenlund, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.