Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur fra Charlottenlund

Planlægger du at byde på en ting i Charlottenlund, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis bede om fire gode priser af fragt fra Charlottenlund lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Charlottenlund

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Charlottenlund

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Charlottenlund, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.