Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur fra Christiansfeld

Overvejer du at købe en ting i Christiansfeld, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire gode priser af fragt fra Christiansfeld her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Christiansfeld

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Christiansfeld

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Christiansfeld, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.