Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Dalby

Påtænker du at handle en brugt ting i Dalby, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Dalby her. Når du bruger en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Dalby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Dalby

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Dalby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.