Brug en fragtmand der i forvejen har en rute i Dalmose

Overvejer du at handle en ting i Dalmose, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire skarpe priser af fragt fra Dalmose her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Dalmose

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Dalmose

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Dalmose, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.