Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur i Dannemare

Overvejer du at købe en ting i Dannemare, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 skarpe priser af fragt fra Dannemare lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Dannemare

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Dannemare

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Dannemare, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.