Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Daugård

Planlægger du at handle en ting i Daugård, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Daugård her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Daugård

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Daugård

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Daugård, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.