Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute i Dianalund

Overvejer du at handle en ting i Dianalund, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire stærke tilbud på fragt fra Dianalund her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Dianalund

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Dianalund

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Dianalund, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.