Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en tur i Dronninglund

Påtænker du at byde på en brugt ting i Dronninglund, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis hente 4 gode priser på fragt fra Dronninglund lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Dronninglund

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Dronninglund

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Dronninglund, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.