Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute i Dronningmølle

Overvejer du at byde på en ting i Dronningmølle, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Dronningmølle lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Dronningmølle

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Dronningmølle

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Dronningmølle, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.