Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Dybvad

Overvejer du at handle en brugt ting i Dybvad, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire stærke priser af fragt fra Dybvad her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Dybvad

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Dybvad

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Dybvad, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.