Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en tur fra Ebberup

Planlægger du at købe en brugt ting i Ebberup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire gode priser af fragt fra Ebberup lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Ebberup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Ebberup

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Ebberup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.