Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Egå

Påtænker du at handle en brugt ting i Egå, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Egå lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Egå

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Egå

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Egå, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.