Brug en vognmand der allerede har en opgave i Esbjerg

Planlægger du at handle en ting i Esbjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis få fire gode tilbud på fragt fra Esbjerg lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Esbjerg

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Esbjerg

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Esbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.