Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Espergærde

Overvejer du at købe en ting i Espergærde, f.eks. fra Lauritz.com, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få fire gode priser på fragt fra Espergærde lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Espergærde

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Espergærde

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Espergærde, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.