Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave fra Farum

Planlægger du at handle en brugt ting i Farum, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Farum her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Farum

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Farum

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Farum, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.