Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Fredensborg

Overvejer du at handle en brugt ting i Fredensborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 skarpe priser på fragt fra Fredensborg lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Fredensborg

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Fredensborg

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Fredensborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.