Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute fra Fredericia

Overvejer du at byde på en ting i Fredericia, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Fredericia her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Fredericia

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Fredericia

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Fredericia, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.