Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute i Frederiksberg

Planlægger du at handle en brugt ting i Frederiksberg, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire stærke priser af fragt fra Frederiksberg her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Frederiksberg

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Frederiksberg

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Frederiksberg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.