Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en rute fra Gadstrup

Overvejer du at byde på en ting i Gadstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire gode tilbud på fragt fra Gadstrup lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han give en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Gadstrup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Gadstrup

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Gadstrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.