Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur i Grindsted

Påtænker du at handle en ting i Grindsted, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis få fire gode priser af fragt fra Grindsted her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Grindsted

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Grindsted

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Grindsted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.