Brug en vognmand der i forvejen har en opgave i Hadsten

Påtænker du at købe en ting i Hadsten, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 stærke priser på fragt fra Hadsten her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hadsten

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hadsten

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Hadsten, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.