Fragt af Hamburg

Når du køber ting og møbler i Hamburg enten fra en butik, auktion eller hos en privat sælger kan der være rigtig mange penge at spare i forhold til priserne i Danmark. Men den besparelse bliver hurtigt ædt op af fragtomkostninger, da der oftes er meget dyrt, at få fragtet noget fra Hamburg til Danmark. Vores koncept gør det muligt for dig, at få udført fragt fra Hamburg med vognmænd der alligevel er dernede, og egentligt bare skal køre tomme hjem uden gods.

  • Udfyld formularen på fragten lige her
  • Opgaven udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt fra Hamburg
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du vil benytte
Fragt fra Hamburg

Få fire tilbud på fragt fra Hamburg her

Fragt fra Hamburg som returgods

De fleste vognmænd bliver på et eller andet tidspunkt færdige med deres ruter og skal derefter som regel bare vende bilen hjemad. De er de færreste gange, at de har gods med i forvejen. Vi giver dem muligheden for at få såkaldt returgods med, som et ekstra supplement, ved at byde på forskellige fragtopgaver igennem os. Det kommer dig til gode i særdeleshed, for ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan du nemt og hurtigt spare op til 75% på fragten!

Hjælp til fragten

Hvis du f.eks. har købt en stor sofa i Hamburg du gerne vil have fragtet til Danmark, er det vigtigt at du ved at vognmanden kan hjælpe sælgeren med at få sofaen ned i bilen. Derfor kan du bede om tilbud på fragten, hvor vognmanden giver en hånd med at få båret tingene ned til bilen ligeledes hjælper dig med at bære det ind, når det skal leveres. Alle vognmændende er professionelle fragtvirksomheder der hver dag udfører transport som deres levebrød. De er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch som du kan læse mere om her.