Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Hårlev

Påtænker du at handle en ting i Hårlev, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire gode priser af fragt fra Hårlev her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hårlev

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Hårlev

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Hårlev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.