Fragt fra Haslev

Har du købt noget på dba.dk eller guloggratis.dk i Haslev kan vi hjælpe med at give dig 4 gode tilbud på fragten. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen skal til Haslev får han mulighed for at kombinere din fragtopgave med andre ture og så kan han tilbyde en langt lavere fragtpris i forhold til hvis han kun skulle køre med din fragt fra Haslev.

  • Opret opgaven lige her
  • Den sendes i udbud til 300 danske fragtbiler
  • Du får op til 4 tilbud på fragt fra Haslev
  • Du laver aftalen direkte med den vognman du ønsker at benytte
Fragt fra Haslev

Få fire tilbud på fragt fra Haslev her

Fragt fra Haslev som returgods

Når en vognmand bliver færdig med sin rute i Haslev, skal han som regel bare køre hjem uden gods. Men da han alligvel holder i Haslev vil han rigtig gerne have returgods med, og det er din økonomiske gevinst. For vognmanden skal jo allerede køre ruten, så derfor tilbyder han dig nemt et tilbud hvor du sparer helt op til 75% på fragten.

Hjælp til fragten

Selvom du kun skal betale en brøkdel af prisen, bliver opgaven stadigvæk udført af en professionel vognmand der dagligt lever af at udføre transportopgaven. Det betyder at sagtens kan få hjælp til at bære dit gods ind og ud hvis det er nødvendigt. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch du kan læse mere om lige her.