Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur fra Helsingør

Påtænker du at købe en ting i Helsingør, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis bede om fire stærke tilbud på fragt fra Helsingør lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Helsingør

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Helsingør

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Helsingør, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.