Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Herning

Planlægger du at handle en ting i Herning, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 stærke tilbud af fragt fra Herning her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Herning

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Herning

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Herning, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.