Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Hjallerup

Planlægger du at købe en ting i Hjallerup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 stærke priser på fragt fra Hjallerup her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Hjallerup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hjallerup

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Hjallerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.