Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Højby

Overvejer du at købe en ting i Højby, f.eks. fra Lauritz.com, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Højby her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Højby

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Højby

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Højby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.