Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Holbæk

Overvejer du at byde på en brugt ting i Holbæk, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Holbæk her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Holbæk

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Holbæk

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Holbæk, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.