Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute i Hørsholm

Påtænker du at byde på en ting i Hørsholm, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire stærke tilbud på fragt fra Hørsholm lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Hørsholm

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hørsholm

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Hørsholm, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.