Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute i Humlebæk

Påtænker du at byde på en ting i Humlebæk, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Humlebæk her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Humlebæk

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Humlebæk

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Humlebæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.