Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Hundested

Påtænker du at handle en brugt ting i Hundested, f.eks. fra Lauritz.com, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Hundested lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Hundested

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hundested

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Hundested, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.