Brug en transportør der i forvejen har en opgave i Ikast

Påtænker du at byde på en ting i Ikast, f.eks. fra Lauritz.com, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire gode priser på fragt fra Ikast lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ikast

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Ikast

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Ikast, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.