Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute i Ishøj

Påtænker du at købe en ting i Ishøj, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis hente 4 skarpe tilbud af fragt fra Ishøj lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ishøj

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Ishøj

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ishøj, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.