Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave fra Jerslev Sjælland

Planlægger du at byde på en ting i Jerslev Sjælland, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire stærke tilbud af fragt fra Jerslev Sjælland nu. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Jerslev Sjælland

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Jerslev Sjælland

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Jerslev Sjælland, via portalen Fragtopgaver.dk skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.