Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Jyllinge

Planlægger du at købe en ting i Jyllinge, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Jyllinge lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Jyllinge

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Jyllinge

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Jyllinge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.