Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute fra Kastrup

Planlægger du at handle en ting i Kastrup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire gode tilbud på fragt fra Kastrup her. Når du benytter en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Kastrup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Kastrup

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Kastrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.