Brug en fragtmand der allerede har en opgave i København S

Planlægger du at købe en brugt ting i København S, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis få 4 stærke tilbud af fragt fra København S her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra København S

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra København S

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra København S, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.