Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt fra Lauritz – nemt og billigt

Har du eller overvejer du, at købe en vare på auktion på Lauritz, er næste spørgsmål som regel: “Hvordan får jeg varen hjem, og hvad koster transporten”. Får lynhurtigt 4 gode tilbud på fragt fra Laurtiz, ved at udfylde vores formular. Du får bud fra flere forskellige vognmænd og kan derefter vælge den bedste pris, på fragt fra Lauritz. Husk det er både gratis og uforpligtende at benytte vores service.

 

  • Opret din opgave på fragt fra Lauritz, ved at udfylde vores formular lige her
  • Over 250 vognmænd danske vognmænd ser din opgave
  • Herefter modtager du 4 uforpligtende tilbud på fragt
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du en aftale med vognmanden direkte

 

Fragt fra Lauritz

Indhent gratis tilbud på fragt fra Lauritz

Godt tilbud på fragt fra Lauritz

Det er enkelt og gratis at oprette en opgave på fragt fra Lauritz i vores system. Du opretter opgaven fra Lauritz, får tilbud sendt fra vores tilmeldte vognmænd. Ønsker du at benytte et af disse tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden. Dernæst fjernes din opgave på fragt fra Laurtiz fra vores system, og du hører ikke mere fra os.

Fragt fra Lauritz på fragtopgaver.dk

Systemet fungerer som en fragtbørs, hvor vognmænd går ind og byder på forskellige fragtopgaver. Når en vognmand eksempelvis er på vej hjem fra København til Århus, uden noget gods at tage med, kan han tilbyde en god pris på at tage vare fra Lauritz med – fremfor at køre tom hjem. Du sparer mange penge på transporten og transportøren får gods med retur, hvilket er gavnligt for begge parter.
Fragtbørsen der trækker systemet hedder Cargomatch og kan ses lige her