Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en rute i Lynge

Påtænker du at købe en ting i Lynge, f.eks. fra Lauritz.com, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 skarpe priser af fragt fra Lynge her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Lynge

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Lynge

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Lynge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.