Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave i Middelfart

Påtænker du at byde på en ting i Middelfart, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om 4 skarpe priser på fragt fra Middelfart her. Ved at bruge en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Middelfart

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Middelfart

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Middelfart, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.