Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt fra Odense til København

Skal du have noget fragtet fra Odense til København er det en god og smart løsning, hvis turen kan blive kørt af en vognmand der alligvel skal turen mellem Odense og København. Vi tilbyder en service hvor du nemt og enkelt kan indhente 4 tilbud på transporten. Du skal blot udfylde udfylde vores formular. Du vil derefter modtage tilbud fra vognmænd der dagligt kører mellem Odense og København, og nemt kan tage dit gods med.

 

  • Opret fragten fra Odense til København lige her
  • 250 danske vognmænd ser opgaven
  • Snart modtager du 4 uforpligtende tilbud på fragten
  • Du aftaler resten direkte med vognmanden, hvis du ønsker at benytte et af tilbuddene

 

 

Fragt fra Odense til København

Fragt fra Odense til København

Billig fragt mellem Odense og København

Hver dag er der en hel masse vognmænd der kører fra Odense til København og retur igen. Hvis du har en fragtopgave der skal køres en af vejene, kan du med fordel udbyde den til de vognmænd der allerede kører ruten. Det gør at du kan spare penge og få en billig transport mellem Odense og København, i forhold til hvis du skulle bestille en bil der kørte direkte.

Fragt fra Odense til København via Fragtopgaver.dk

Hvis du for eksempel har købt en sofa på auktion i København og du ønsker at få den fragtet til Odense er vores service rigtig god. Også hvis du har købt et andet møbel, eller måske en havetraktor. Vi har samlet en kæmpe flok at danske vognmænd, der sidder klar til at byde på din opgave. Faktisk har vi adgang til over 300 biler der hver dag kører landet tyndt, så vi er helt sikre på, at der også er en der vil tage din tur med fra Odense til København. Det er uanset om det drejer sig om fragt af cykel, fragt af sofa eller det drejer sig om du har brug for en billig flytning eller noget helt andet.
Du kan se fragtbørsen hvor vognmændene lige her