Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Fragt fra Randers til København

Har du brug for at få noget fragtet fra Randers til København kan du spare mange penge ved, at lade den fragtmand der skal køre opgaven, tage tingene med som returgods i stedet for at køre tomhændet hjem. Det kan være du har købt en sofa i Randers du skal have fragtet til København. Det er måske ikke noget der absolut skal hentes og leveres samme dag, det skal bare gøres når det lige passer ind – det gør det kun endnu mere attraktivt at benytte denne service, idet vognmanden kan planlægge det således, at han kan kombinere det med en rute han kører fra København til Randers. Således sparer du typisk op til 75% af hvad en normal transportopgave koster!

 

  • Opret fragt fra Randers til København lige her
  • Fragtmænd med linjebiler ser opgaven
  • Du modtager hurtigt 4 tilbud på fragten
  • Du laver aftalen direkte med den fragtmand du ønsker at benytte

 

Fragt fra Randers til København

Få 4 tilbud på din fragt fra Randers til København lige her

Pris på fragt fra Randers til København

Der er flere faktorer der spiller ind, når vognmanden skal udregne en pris på fragt fra Randers til København. Skal varen bæres ind og ud, skal der afhentes eller leveres på et bestemt tidspunkt, skal det være i løbet af 24 timer eller inden for 3 dage. Alt sammen spiller en rolle når vognmanden regner prisen ud. Men en ting er helt sikkert; Ved at udbyde din fragtopgave via os sendes den i udbud blandt vores ca. 300 tilknyttede vognmænd, hvorfor du i løbet af ganske kort tid – ofte 30 minutter til 1 time – får op til 4 tilbud som næsten med garanti vil leve op til dine forventninger.

Spar penge ved at kombinere opgaven

Hvis du booker en vognmand til at køre direkte fra Randers til København, kommer det naturligvis til at koste en del. Der er jo kun dig til at betale for brændstof, broafgift og løn til chaufføren. Men hvis du lader vognmanden kombinere din fragt med andre fragtopgaver fra andre kunder, og på den måde sammenkøre flere ture, kan alle kunderne deles om udgiften, og på den måde få en langt billigere pris på fragt fra Randers til København. Opret din opgave her – det er gratis og helt uforpligtende!