Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute fra Ribe

Planlægger du at byde på en ting i Ribe, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire stærke priser af fragt fra Ribe lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Ribe

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Ribe

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Ribe, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.